Vi tilbyder

Baby-Bio

Baby-bio jordemoder.dk

Bio-gaia - Probiotiske dråber til mavekneb og børn som græder meget

Brug for ro?

Probiotisk kosttilskud med mælkesyrebakterien Lactobacillus reuteri Protectis (L. reuteri Protectis), som er en af de mest veldokumenterede stammer af mælkesyrebakterier.

L. reuteri Protectis er naturligt forekommende hos mennesker og findes i modermælk hos nogle kvinder

L. reuteri Protectis er en del af en velfungerende tarmflora, som er vigtig for et stærkt immunsystem, for at opretholde en normal fordøjelse og for at undgå mavekneb

BioGaia dråber kan anvendes fra 2 uger efter fødslen, f.eks. til børn der græder meget

BioGaia er det eneste kosttilskud i Danmark der indeholder L. reuteri Protectis

En daglig dosis BioGaia indeholder 100 millioner levende mælkesyrebakterier. Studier har vist, at en dosis på 100 mill. levende enheder L. reuteri Protectis er nok til at give en optimal mængde i fordøjelseskanalen – da L. reuteri Protectis har en dokumenteret evne til at kolonisere og formere sig. Derfor indholder alle BioGaia-produkter denne dosis

BioGaia dråber er velegnet til børn fra 2 uger til 1 år, nem at dosere, smagsneutral og kan blandes i modermælk, erstatning og mad. Læs omhyggeligt vejledningen på flasken

BioGaia tyggetabletter til større børn og voksne har en frisk smag af lemon

Findes både som dråber og tyggetabletter:

Aktive ingredienser pr. daglig dosis:

100 millioner aktive Lactobacillus protectis

Produktfakta:
Deklaration
Tabletter: 30 sukkerfri, probiotiske tyggetabletter med lemon-smag
Dråber: 5 ml probiotiske dråber.
 
Dosering:
Tabletter: Til større børn og voksne. 1 tablet dagligt. Ved særlig belastning af fordøjelsessystemet, eksempelvis under rejser: 2–3 tabletter dagligt.
Dråber: Til børn på 2 uger til 1 år. 5 dråber dagligt. Dråber kan gives i mad eller på ske. Rystes før anvendelse.

Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost.

Opbevaring :
Tabletter: Stuetemperatur og beskyttet mod lys. Opbevares utilgængeligt for børn.
Dråber: Opbevares i køleskab (2-8°). Opbevares utilgængeligt for børn.
 
Ingredienser:
Tabletter: Isomalt, xylitol, L. reuteri Protectis, saccharoester af fedtsyrer, palmeolie, naturlig lemon-lime aroma, citronsyre.
Dråber: Vegetabilsk olie (Solsikke-, kokos- og palmeolie), L. reuteri Protectis, siliciumdioxid.

Ingredienserne i dette produkt stammer ikke fra økologisk landbrugs-produktion. Udtrykket ”Bio” henviser i denne sammenhæng alene til produktets biotilgængelighed eller biokemisk organiske natur.

Hvad er BioGaia?
BioGaia er et kosttilskud med mælkesyrebakterien Lactobacillus reuteri Protectis, der spiller en helt særlig rolle for vores helbred. L. reuteri Protectis er en gavnlig bakterie, der findes naturligt i menneskers fordøjelsessystem og i modermælk. BioGaia er det eneste kosttilskud i Danmark der indeholder L. reuteri Protectis. En daglig dosis BioGaia indeholder 100 mio. levende mælkesyrebakterier. Studier har vist, at en dosis på 100 mio. levende enheder L. reuteri Protectis er nok til at give en optimal mængde i fordøjelseskanalen, da L. reuteri Protectis har en dokumenteret evne til at kolonisere og  formere sig. Derfor indeholder alle BioGaia-produkter denne dosis. BioGaia findes i to varianter: Som dråber til spædbørn og som tygge-tabletter til større børn og voksne.

Hvad er mælkesyrebakterier ?

Mælkesyrebakterier kaldes også probiotika som betyder ”for livet”. De findes helt naturligt i mave, tarm, på hud og slimhinder. I et normalt tarmsystem lever der mere end to kilo tarmbakterier. En stor del af disse er mælkesyrebakterier. Allerede ved fødslen overføres mælkesyrebakterier til barnet dels fra fødselskanalen, dels fra modermælken. Der er
mange forskellige arter og undergrupper af mælkesyrebakterier.

Mælkesyrebakterier omdanner forskellige kulhydrater til bl.a. mælkesyre. Herved sænkes surhedsgraden, hvorved vækst af dårlige bakterier hæmmes. Mælkesyrebakterier skaber balance i tarmen ved at skifte dårlige bakterier ud med nyttige. De producerer visse vitaminer og synes at være en vigtig del af et normalt immunforsvar.
 
Mælkesyrebakterier findes bl.a. i syrnede mælkeprodukter, i surdej samt i nogle typer mælkeerstatningspulver og som kosttilskud.
 
Hvad er Lactobacillus reuteri Protectis?
Mælkesyrebakterien L. reuteri Protectis er en stamme af mælkesyrebakterier, der findes naturligt i alle dele af det menneskelige fordøjelsessystem, men kun 10-15% af ammende kvinder har L. reuteri Protectis i deres mælk.

Et spædbarns tarmsystem er sterilt, når det fødes, men efter ganske få øjeblikke begynder gavnlige bakterier fra moderen af etablere kolonier, der danner grundlaget for en velfungerende tarmflora. Studier af nyfødte har vist, at L. reuteri Protectis ofte som en af de første bakterier etablerer sig i spædbarnets mavetarmkanal. Tilskud af L. reuteri Protectis vil ligeledes hurtigt etablere sig i tarmsystemet hos større børn og voksne.
 
En velfungerende tarmflora er bl.a. vigtig for et stærkt immunsystem og for en god fordøjelse.
 
BioGaia dråber
BioGaia dråber er velegnet til børn fra 2 uger til 1 år, nem at dosere, smagsneutral og kan blandes i modermælk, erstatning og mad. Læs omhyggeligt vejledningen på flasken.
 
Et sikkert tilskud
Tilskud af L. reuteri Protectis tåles godt af børn og voksne, og selv ved høje doser (1010 CFU*) har man ikke observeret bivirkninger.
 
* CFU= Kolonidannende enheder

Hent Bio-Gaia infosheet her

Har du yderligere spørgsmål omkring Bio-Gaia er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4242 8899

Vi har telefontid alle dage fra kl. 7.30 - 22.00  365 dage om året.


 

Uge for uge guide Bestil tid Mød os på facebook Spørg jordemoderen

Uge for uge guideVitaminguiden