Afdelinger

afdelinger - Find os i Fredericia, Odense, Aabenraa - klinikker

Find os i Fredericia, Odense og Aabenraa hvor vi har vores afdelinger.
Er du i tvivl om hvorfor du skal vælge en privat jordemoder? Hvis ikke, finder du her en oversigt over, hvor du finder vores afdelinger. Her kan du finde den klinik du ønsker at besøge. Vi har tre afdelinger beliggende i Region Syddanmark. Vores afdelinger ligger tæt på Lillebælt i Fredericia, i den fynske hovedstad Odense og i det sønderjyske Aabenraa. Alle vores scanninger, jordemoderkonsultationer, graviditetsbehandlinger og samtaler, finder sted i alle vores tre afdelinger. Det er vores ambition hele tiden at kunne tilbyde det sidste nye inden for ultralydsscanninger. Hvilke betalingsmuligheder vi understøtter kan variere, men vi modtager kontanter og mobilepay på alle klinikker. Information om betalingsmuligheder kan findes på klinikkernes individuelle sider.

 

Vores jordemødre er fleksible og du kan derfor møde dem alle i vores 3 klinikker i Fredericia, Odense eller Aabenraa. Hvis du ønsker en bestemt jordemoder til scanning, så ring til os, når du booker en tid, så vi kan arrangere en tid hos lige præcis den jordemoder du ønsker. Det er også muligt at få din egen jordemoder til fødslen. Vi lægger stor vægt på at gøre hver scanning og besøg hos os til en unik og personlig oplevelse – uanset hvilken afdeling du vælger.

 

Find os i Fredericia, Odense og Aabenraa. Adresserne på vores afdelinger fremgår altid på vores side, og hver enkelt klinik har deres egen specifikke side med kort og parkeringsinformation. Her finder du også information om handicapvenlige indgange.

 

Hvis du har problemer med at finde os, er du altid velkommen til at ringe til os, for yderligere hjælp og vejledning. Vores administrations- og kontorafdeling er beliggende samme sted som vores Fredericia afdeling. Vores medarbejdere deltager løbende i kurser og videreuddannelse på et område i rivende udvikling. Vores afdelinger understøtter derfor et udviklende, tæt og velfungerende samarbejde. Vores ambition er at skabe optimale rammer for alle gravide og fødende i vores klinikker. Netop derfor har vi også meget fleksible telefon- og åbningstider. Telefonen er åben alle årets dage i tidsrummet 7.30 -22.00

 

Vi tilbyder også akut tider

Vi tilbyder også akut tid til scanning ved akut opståede problemer. Bemærk at vores akuttider typisk foregår i Fredericia klinikken. Men der kan være undtagelser for dette.