Efter fødslen

En vellykket amning kræver ro, vejledning, støtte, tålmodighed og øvelse. Går du hjem ambulant efter fødslen eller står du i en akut situation og har brug for akut ammehjælp, kommer vi så hurtigt som muligt hjem til dig.
Synes du amningen er svær, fungerer vi også meget gerne som en ’hotline’ for dig, så du får præcis den støtte du har brug for til etablering af amningen.

Babymassage stimulerer babys sanser og støtter samtidig den motoriske- og hjernemæssige udvikling. Babymassage er med til at skabe tryghed, ro og  øge babys  kropsbevidsthed da det bl.a. sætter gang i blodcirkulationen. Derudover kan mavekneb som kolik og andre fordøjelsesproblemer mindskes ved babymassage.

Du kan få barselsmassage efter fødslen lige så snart du har behov for det. Barselsmassage kan hjælpe med at lindre spændinger i nakke, skuldre, bækken og underliv. Livmoderen kan få hjælp til at trække sig sammen og mælkeproduktionen kan stimuleres fordi du slapper af.

En efterfødselssamtale er ikke udelukkende tiltænkt dig med en lang eller kompliceret fødsel. Vi oplever jævnligt at der i forløb, der fra fagpersoners synsvinkel opfattes som normale og ukomplicerede, kan være behov for at tale forløbet igennem med fokus på de ting eller situationer der fylder hos dig/jer.

Efterfødselssamtalen er også perfekt til at få rådgivning omkring en evt. senere graviditet og fødsel. Vi tager altid udgangspunkt i dine oplevelser i forbindelse med graviditet, fødsel og barsel.

Efter_fødslen_jordemoder_dk