Efter inseminationen

 

Når inseminationen er overstået, kan du foretage dig det du plejer. Du kan cykle, dyrke sport og i øvrigt være fysisk aktiv. Det har ingen indflydelse i forhold til at opnå graviditet. Du kan også sagtens dyrke sex efter inseminationen. 

Du bør dog undgå at gå i svømmehallen de første par dage efter inseminationen pga. risiko for infektion.

Oplever du efter inseminationen en let blødning, er der ingen grund til bekymring. Får du temperaturstigning bør du altid kontakte os eller egen læge.

Du kan trygt ringe til os alle årets dage på tlf. +45 4242 8899.

 

Graviditetstest

Hvis du ikke har fået din menstruation omkring 14 dage efter inseminationen, skal du tage en graviditetstest.

 

Tilbagemelding om resultat

Det er meget vigtigt at du kontakter os uanset resultatet af inseminationen, så vi kan skrive det ind i din journal og meddele det til sædbanken og sundhedsstyrelsen. Vi træffes alle ugens dage på tlf. +45 4242 8899 eller mail: birgit@jordemoder.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget du er i tvivl om. Når du er blevet gravid har vi også altid en jordemoder klar til at svare på alle de graviditetsrelaterede spørgsmål der kan melde sig.

 

Succesrate når du er blevet gravid

Når du endnu ikke har symptomer, kan det være svært at tro på, at du er gravid. Mange gravide har brug for den tryghed, det er at se det lille hjerte slår. Når du har set det lille hjerte slå, kan du bedre glæde dig.

Statistisk går ca. 20-25% af alle graviditeter til grunde inden 12. uge. Har du set hjerteblink ændres statistikken i meget positiv retning. Hele 95% af de graviditeter der går til grunde inden uge 12, har aldrig haft hjerteaktion. Bliver du scannet efter uge 8+0 er succesraten endda op mod 97%.

 

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 4242 8899.

Vi har telefontid alle dage fra kl. 7.30 – 22.00  365 dage om året.