Akupunktur til lindring af graviditetsgener er gennemprøvet og fri for bivirkninger.

Det er bevist at akupunktur  har positiv effekt på graviditetsgener såsom ødemer (væske i kroppen), karpaltunnelsyndrom (føleforstyrrelser i fingrene), graviditetskvalme og modning til fødslen.

Når du får akupunktur flere gange i din graviditeten er det med til at booste din krop, så den bliver mere modtagelig ved brug af akupunktur f.eks. under fødslen som smertelindring eller vestimulation.

Når du er gravid bliver kroppen udfordret. Det er ofte lændesmerter, problemer med iskias, ømme ben og fødder eller spændinger i ryg og overkrop, der giver ubehag.

Massage er en super forberedelse til fødslen, og kan være medvirkende til at reducere stress i din krop. Det er en måde at få en bedre kontakt til din krop og mærke efter hvordan den har det. Noget du kan bruge under fødslen, hvor det er vigtigt at du mærker din krop og fokuserer på veerne. Regelmæssig massage i månederne op til fødslen siges, at påvirke din smertetærskel positivt, så du oplever fødslen mindre smertefuld.

Det er derfor vigtigt for os, at du føler, du er i trygge rammer.

Du kan få graviditetsmassage hele din graviditet. Vi tilpasser selvfølgelig massagen til dig og dine behov, så du opnår den bedste effekt og oplevelse i trygge rammer.