Massage

Massage er en super forberedelse til fødslen, og kan være medvirkende til at reducere stress i din krop. I løbet af graviditeten får man tit spændinger i kroppen. Det skyldes de mange nye måder man sidde i stole, sove i sin seng m.m. Massage er en måde at få en bedre kontakt til din krop og mærke efter hvordan den har det. Noget du kan bruge under fødslen, hvor det er vigtigt at du mærker din krop og fokuserer på veerne. Regelmæssig massage i månederne op til fødslen siges, at påvirke din smertetærskel positivt, så du oplever fødslen mindre smertefuld.

Men vi oplever også at mødre der for nyligt har født, får spændinger i ryg og nakke pga. amning. Her kan massage også være en god lindring.

Akupunktur

Akupunktur har sin oprindelse i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) og har været anvendt som behandlingsform i Kina i mere end 2000 år.

Akupunktur til lindring af graviditetsgener er undersøgt, gennemprøvet og fri for bivirkninger.

Det er bevist at akupunktur har positiv effekt på graviditetsgener såsom ødemer (væske i kroppen), karpaltunnelsyndrom (føleforstyrrelser i fingrene), graviditetskvalme og modning til fødslen.

Når du får akupunktur flere gange i din graviditeten er det med til at booste din krop, så den bliver mere modtagelig ved brug af akupunktur f.eks. under fødslen som smertelindring eller vestimulation.

Når du er gravid bliver kroppen udfordret. Det er ofte lændesmerter, problemer med iskias, ømme ben og fødder eller spændinger i ryg og overkrop, der giver ubehag.

Det er derfor vigtigt for os, at du føler, du er i trygge rammer og kan fortælle os præcist hvor du har gener.

Du kan få graviditetsmassage hele din graviditet. Vi tilpasser selvfølgelig massagen til dig og dine behov, så du opnår den bedste effekt og oplevelse i trygge rammer.

Massage til din baby

Hvis du allerede har født, tilbyder vi også babymassage. Læs mere her.

massage