Tag en pause og bestil en barselsmassage

 

 

barselsmassage

 

Kroppen er et fantastisk bygningsværk, og kvindekroppen er skabt til at kunne gennemgå en graviditet og fødsel og derefter lukke sig sammen igen. Det er meget naturligt at dette forløb giver nogle spændinger da musklerne faktisk bliver rykket lidt rundt. Samtidigt med at du nu har din skønne lille baby på armen, og enten ammer eller giver flaske, det er en livsnødvendighed men det sætter kroppen i nogle akavede og ubekvemme stillinger. Desuden kan det være svært at få en god nattesøvn, hvilket også kan resultere i ømme og spændte muskler.

Massagen giver øget blodgennemstrømning igennem kroppens væv. Det lindrer og afslapper spændte muskler i bækken, skuldre og nakke, hvorved smerte og stress enten mindskes eller fjernes. Massagen stimulerer et hvilesystem i kroppen, så på dette tidspunkt i livet, kan være understimuleret.

 

Efter du har født kan der hurtigt opstå et behov for barselsmassage, da du nu pludselig bærer meget rundt på dit nyfødte barn. Dermed kan du ofte finde dig selv i både ukendte, ubekvemme og akavede stillinger, som alle kan være medvirkende til at give dig spændinger.

Dit lille barn er afhængig af dig, og det er både en stor glæde – men også krævende at tilfredsstille dit barns behov. Derfor er det også vigtigt at investere i sig selv. Barselsmassage kan give dig velvære og overskud, til bedre at tage vare på dit barn.

 

Barselsmassage

Barselsmassage er for alle kvinder efter fødslen.
Det er en massage, hvor der som udgangspunkt fokusere på at behandle lænd, ryg samt arme, nakke og skuldre. Det er nemlig særligt i de muskelgrupper, hvor spændinger og smerte fra graviditeten og fødsel, kan samle sig.

Vel barselsmassage kan du opnå øget velvære og en afslappethed der kan være kærkommen som ny mor. En barselsmassage kan lindre spændinger i muskler og mindske eventuelle hævelser dannet af væske i kroppen. Du kan også opleve at få øget bevægelighed og bedre nattesøvn.

Der er afsat 45 min. til dit besøg. Du har også mulighed for at give et gavekort til vores barselsmassager.

Hvis dit barn også skal have glæden af massage, kan du læse mere om vores babymassage.