Tag en pause og bestil en barselsmassage

barselsmassage

Barselsmassage er en god investering i dit velvære. Vi lever i en travl verden, hvor stress og spændinger er almindelige at finde hos mange mennesker – og især hos nybagte mødre hvor deres verden pludselig er vent op og ned, med tilkomsten af et lille nyt familiemedlem. At gennemgå både graviditet og fødsel og derefter være i gang med at tilpasse sig det nye liv efter fødslen, er en kæmpe omvæltning. Det er for de fleste en skøn oplevelse, men også en oplevelse hvor kroppen bliver presset til det yderste. Det kan blandt andet være svært at få sin nattesøvn, som er afgørende for at undgå stress og spændinger.

 

Massagen lindrer og afslapper spændte muskler i bækken, skuldre og nakke, hvorved smerte og stress enten mindskes eller fjernes. Massagen stimulerer et hvilesystem i kroppen, så på dette tidspunkt i livet, kan være understimuleret. 

Efter du har født kan der hurtigt opstå et behov for barselsmassage, da du nu pludselig bærer meget rundt på dit nyfødte barn og dermed ofte kan finde dig selv i både ukendte, ubekvemme og akavede stillinger, som alle kan være medvirkende til at give dig spændinger.

Dit lille barn er afhængig af dig og det er både en stor glæde men også krævende at tilfredsstille dit barns behov. Derfor er det også vigtigt at investere i sig selv. Barselsmassage kan give dig velvære og overskud, til bedre at tage vare på dit barn

 

Barselsmassage

Barselsmassage er for alle kvinder efter fødslen.
Det er en massage, hvor der som udgangspunkt fokusere på at behandle lænd, ryg samt arme, nakke og skuldre. Det er nemlig særligt i de muskelgrupper, hvor spændinger og smerte fra graviditeten og fødsel, kan samle sig.

Vel barselsmassage kan du opnå øget velvære og en afslappethed der kan være kærkommen som ny mor. En barselsmassage kan lindre spændinger i muskler og mindske eventuelle hævelser dannet af væske i kroppen. Du kan også opleve at få øget bevægelighed og bedre nattesøvn.

Der er afsat 45 min. til dit besøg. Du har også mulighed for at give et gavekort til vores barselsmassager.

Hvis dit barn også skal have glæden af massage, kan du læse mere om vores babymassage.