Få en privat jordemoder til fødslen

Et af de største privilegier en fødende kvinde kan opleve, er at få en privat jordemoder til fødslen.

Hos Jordemoder.dk har vi i mange år ydet jordemoderhjælp til kvinder, som vil vide sig sikre på, hvem de skal føde med, og at der uanset fødslens længde ikke på noget tidspunkt bliver skiftet til en jordemoder, som de ikke kender eller måske endda ikke er trygge ved.

Du bestemmer selv om du vil føde hjemme eller på sygehuset. Skal du have planlagt kejsersnit tager vi også gerne med og sikrer, at I under hele forløbet får den opmærksomhed og hjælp der kan være brug for i etableringen af den første kontakt og amningen.

Hos Jordemoder.dk er du garanteret at føde med enten jordemoder Birgit Thalwitzer eller Susanne Krogh.

Når du booker et forløb med privat jordemoder overgår alle jordemoderkonsultationer og kontakt til os.

Vi står til din rådighed 24 timer i døgnet tre uger før og to uger efter din termin.

Selv efter fødslen er vi klar til at hjælpe med de problemer og startvanskeligheder, der kan opstå som nybagte forældre.

  • Sygeforsikringen “danmark” giver tilskud til jordemoderhjælp hos privatpraktiserende autoriseret jordemoder, hvilket selvfølgelig gælder for jordemoder.dk – se tilskudssatser her.

 

Hvorfor få en privat jordemoder til fødslen?

Hos Jordemoder.dk tilbyder vi personlig og erfaren jordemoder assistance under din graviditet og fødsel.

Mange fødende kvinder, har forståeligt nok, et stort ønske om at kende den Jordemoder der er med til fødslen.

Vi planlægger konsultationerne så de passer bedst muligt til netop dine/jeres behov. Efter aftale kan konsultationerne også foregå hjemme hos dig/jer.

Vi kommer hjem til dig når fødslen starter, hvis du ønsker det så snart veerne begynder, eller først lidt senere i forløbet.

Din egen private jordemoder kender til netop din graviditet, din baggrund og ikke mindst dine ønsker for fødslen. Med det kendskab, og det faktum at det er os selv der bistår fødslen, kan vi på bedst tænkelige måde, opfylde dine ønsker, så længe fødslen forløber normalt.

Alle undersøgelser viser, at det er utrolig vigtigt at du i fødslen føler dig tryg, og har tillid til den jordemoder der skal hjælpe dig.

Tryghed skaber ro og harmoni til, at din krop kan mobilisere så store kræfter, og producere de vigtige hormoner, som der skal til for at kunne føde et barn.
Tryghed og tillid er af væsentlig betydning for, at du uforstyrret kan koncentrere dig om, at lade din krop arbejde.

Det er vores fornemmeste opgave at guide og vejlede dig gennem graviditeten, og på den måde hjælpe dig til at tro på, at DU er den bedste til at tolke din krops signaler.

Føder du på et sygehus, kan du blive længere hjemme hos dig selv i trygge omgivelser, fordi vi har mulighed for at komme hjem og undersøge dig i dit eget hjem. Det betyder, at du ikke skal være urolig for, hverken hvornår du skal tage afsted, eller om du måske bliver sendt hjem igen.

Efter fødslen bliver vi hos jer de timer som er nødvendige.

 

Praktisk information

  • Hos Jordemoder.dk er du garanteret at føde med jordemoder Birgit Thalwitzer eller Susanne Krogh
  • Når du booker et forløb med privat jordemoder overgår alle jordemoderkonsultationer og kontakt til os.
  • Vi står til rådighed 24 timer i døgnet tre uger før, og to uger efter din termin
  • Pris Kr. 35.000,-

Kontakt os for bestilling.

privat jordemoder til fødsel