Der er mange årsager til ønske om scanninger på en privat scanningsklinik.

Hvilke scanninger får man som gravid?

I Danmark tilbydes i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer to scanninger i offentligt regi – en nakkefoldsscanning og en misdannelsesscanning.

I lande som eksempelvis Tyskland, Frankrig og Spanien tilbydes gravide flere end to scanninger under graviditeten – især i den sidste del af graviditeten for at følge tilvæksten.

Hos Jordemoder.dk giver vi dig rig mulighed for at følge dit lille vidunders udvikling, i samarbejde med vores erfarne og fagligt kompetente sonografer som er certificerede.

Med en 3D/4D scanning får du en helt ny indsigt i livet i livmoderen og barnets udseende – en unik og uforglemmelig oplevelse.

Efter dit besøg hos os, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne jordemødre, hvis der senere i graviditeten opstår spørgsmål. Telefonen er åben 365 dage om året.

Videnskabelige undersøgelser har påvist en lang række positive virkninger ved udførslen af scanninger med særligt fokus på 3D scanning.

Ovenfor ses de scanninger vi udfører her hos Jordemoder.dk samt NIPT / NIFTY-testen. Er du i tvivl om hvilken scanning du skal have er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Vi er der for dig 365 dage om året.

Finansieringsløsning

I samarbejde med Resurs Bank tilbyder Jordemoder.dk attraktive finansieringsløsninger til dig, som gerne vil dele din behandling op over en kortere eller længere periode.

Scanninger_jordemoder_dk