Ugerne 20-25

 

I ugerne 20-25 anbefaler vi at du vælger en af følgende scanninger

  • Tryghedsscanning
  • Sen gennemscanning
  • Lille kønsscanning
  • Stor kønsscanning
  • Lille 3D/4D scanning
  • Stor 3D/4D scanning

 

Ønsker du at læse mere om din graviditet i præcis den uge du er gravid – anbefaler vi at du læser mere i vores uge for uge guide, hvor du både kan se billeder og få tips og tricks fra vores erfarne jordemødre hos jordemoder.dk.

 

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på

tlf. +45 4242 8899


Vi har telefontid alle dage fra kl. 7.30 – 22.00  365 dage om året.

 

Enormt vækstpotentiale

Du mærker nu tydeligt at der sker en stor udvikling. Over de næste 5 uger går dit barn fra at veje omkring 450g og måle ca. 20 cm. til i slutningen af uge 25 at måle ca. 31 cm. og veje omkring 800g.

Disse uger er en god periode at få foretaget en 3D/4D scanning, fordi dit barn har fået mere fylde og endnu har rigeligt med plads og fostervand omkring sig. Ønsker du billeder med lidt fyldigere kinder anbefaler vi ugerne 25-28.

 

Hvad kigger vi efter?

Det er nu også optimalt at foretage en misdannelsesscanning. Vi måler barnets hoved, mave og lårben så både vægt og tilvækst kontrolleres. Vi gennemscanner hjerne, hjerte, ryg, mave, nyrer og blære. Arme, ben ses, hænder og fødder identificeres også enkeltvis, så i er helt sikre på også selv at have set alle de vigtige detaljer.

Vi ser de tre kar i navlesnoren og altid efter læbespalte. Vi viser dig moderkagens placering i livmoderen, som oftest giver en god forklaring på om du mærker mere eller mindre liv.