Ugerne 30-35

 

I ugerne 30-35 anbefaler vi at du vælger en af følgende scanninger

  • Tryghedsscanning
  • Tilvækst og trivselsscanning
  • Lille kønsscanning
  • Stor kønsscanning
  • Lille 3D/4D scanning
  • Stor 3D/4D scanning

 

Ønsker du at læse mere om din graviditet i præcis den uge du er gravid – anbefaler vi at du læser mere i vores uge for uge guide, hvor du både kan se billeder og få tips og tricks fra vores erfarne jordemødre hos jordemoder.dk.

 

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på

tlf. +45 4242 8899

 

Vi har telefontid alle dage fra kl. 7.30 – 22.00  365 dage om året.

 

Hvordan holder jeg øje med mit barns vægt?

Dit barn tager omkring 1000g gram på over de næste 5 uger og mange gravide vil gerne følge med i at barnets vækstkurve følges normalt.

Dette gøres optimalt med scanninger planlagt med 2-4 ugers interval. Oplever vi afvigelser henviser vi dig til svangreambulatoriet på det sygehus du er tilknyttet.

Vi oplever også på dette tidspunkt at gravide, som tidligere måske ikke har ønsket at vide kønnet alligevel er blevet nysgerrige og må have svar – det giver vi naturligvis gerne

 

Kan 3D/4D scanning stadig nås?

Dit barn er ved at være stort og pladsen derfor lidt trang. Fostervandsmængden aftager nu løbende, hvorfor det kan være lidt vanskeligere at lave gode optagelser i 3D/4D – men med tålmodighed og nogle gange flere forsøg lykkes det alligevel ofte. Hvis forholdende er for dårlige betaler i naturligvis ikke fuld pris for scanningen.