2D scanning

Hvorfor en tidlig scanning?

2d scanning Gravid

Du kan få en tidlig scanning som gravid i Odense, Aabenraa og Fredericia, men hvornår skal du få den? og hvad ses på en tidlig scanning?

Der er mange årsager til at få taget en tidlig scanning som gravid,  – Måske har du mærket mindre liv? Har du googlet og læst for meget og er derfor blevet bekymret? Vil du gerne have tjekket moderkagens placering før uge 32? Er du i tvivl om at baby vokser som den skal? Hvis du har brug for tryghed i din graviditet, eller er du i tvivl om, hvor langt du er henne, er en 2D graviditetsscanning fra det helt rigtige valg.

Fra omkring uge 5+0 kan der ses hjerteblink på en scanning. Er der først set hjerteblink, er risikoen for abort markant mindre, end før der ses hjerteblink.

Alt dette og meget mere kan du få svar på. Vi tager altid udgangspunkt i dit aktuelle behov for afklaring af eventuelle problemstillinger eller tvivl.

Hvad ses på en tidlig scanning? Ved en 2d gravidtetsscanning får du:

hvad ses ved tidlig scanning

  • En faglig vurdering af din graviditet uanset gestationsalder
  • Vi tilpasser altid indhold i forhold til dit aktuelle behov
  • Ved booking af tidlig scanning efter uge 5+0 gives ekstra tid til gratis tjek, hvis der ikke kan ses hjerteblink.
  • Printede billeder
  • Hele 2d scanningen samt alle billeder på USB
  • 3D/4D hvis baby ligger til det
  • Afsat tid ca. 30 min.

2D Scanning senere i graviditeten

tidlig scanning odense

Akkurat som du kan få tidlig scanning i Odense, Aabenraa og Fredericia, kan du de samme steder også få scanninger senere i graviditeten.

Afhængigt af hvor langt du er i graviditeten og hvornår du ønsker scanning, tilpasser vi undersøgelsen til det aktuelle behov du har for at få en afklaring. Modsat en tidlig scanning, ses her lidt flere detaljer. Det kan være alt fra fosterstilling, moderkagens placering, tilvækst, flowmåling i navlesnoren eller måling af fostervandsmængde.
Vi laver altid forskellige biometrimålinger for at sikre, at baby vokser som den skal.
Herudfra kan vi fortælle og vejlede om eventuelle afvigelser, som kan have betydning for
dig som gravid. Har du været hos os før, sammenholder vi resultatet.

Se vores priser her