Historien om Jordemoder.dk

 

Jeg hedder Birgit Thalwitzer og det her er vores historie. Jeg er uddannet jordemoder i 2002. Dengang vidste ikke, at jeg nogle år senere skulle åbne privatklinikker for gravide.

Jeg har altid elsket mit arbejde som jordemoder og forstod hurtigt vigtigheden af, at man som gravid, møder den samme jordemoder til konsultationerne. Helt ideelt hvis den gravide tillige kender den jordemoder hun føder med.

Jeg er glad for, at jeg som jordemoder har haft fornøjelsen af at arbejde med kendthed og tryghed, som en naturlig del af mit daglige arbejde. Desværre blev det med tiden mindre og mindre og jeg savnede, ligeså vel som de gravide og fødende gav udtryk for, trygheden ved at kende hinanden.

I takt med lukninger af de mindre fødesteder og sammenlægninger til større specialafdelinger kunne jeg mærke, at jeg kom til at mangle det jeg brænder for. Jeg var stadig utrolig glad for mit arbejde som jordemoder med omsorgen for kvinderne i både graviditeten, fødslen og barselsperioden men manglede medbestemmelse. Kendthed og tryghed kan og må aldrig blive ligegyldigt!

Min drøm om at skabe optimale rammer for gravide og fødende voksede og derfor åbnede jeg Jordemoder.dk i 2005

I løbet af de første år steg interessen markant for mange andre jordemoderfaglige ydelser, og jeg oplever at stadig flere gravide vælger at søge jordemoder assistance i privat regi.

Jeg brænder for at give alle gravide optimale rammer. Derfor er vores kliniktelefon åben alle årets dage, for bedst muligt at kunne hjælpe, når der er brug for det.

Min filosofi er, at hvis man arbejder med det man brænder for, sikres kommende forældre de bedste muligheder for at møde professionelle engagerede og motiverede fagpersoner.

I 2008 blev jeg mor til vores første barn, Ida. Udover udfordringen ved at blive mor, havde jeg store udfordringer i at passe kliniktelefonen.

3 måneder efter fødslen blev min mand Thomas nødt til at tage lidt over på telefonpasningen – og det har han gjort lige siden.

I 2012 fødte jeg vores andet barn, Hector. Det har kun bekræftet os i, at vi dengang valgte rigtigt, da vi prioriterede at afvikle Thomas’ firma og begge hellige os Jordemoder.dk.

Vi lever ikke udelukkende af vores arbejde men med det og i høj grad i det. Klinikkerne er og bliver en stor del af vores familie og vores historie. 

vores historie