Journalsamtale

 

Journalsamtalen tager udgangspunkt i dig og dit ønske om at blive mor, og der er god tid til at komme omkring alle de spørgsmål og overvejelser, du måtte have.

Journalsamtalen foregår i rolige og trygge omgivelser, hvor der er masser af tid til at du kan få svar på alle din spørgsmål.  Vi gennemgår inseminationsforløbet og taler bl.a. om donorønsker, fremgangsmåde, livsstil og evt. tidligere graviditeter og fødsler.

Vi tager udgangspunkt i dig og din aktuelle situation, og vejleder dig målrettet i den videre proces til, hvordan du kan optimere dine chancer for at opnå graviditet ved insemination.

Vi fortæller dig, hvordan du beregner din cyklus, så vi kan finde det nøjagtige tidspunkt for din ægløsning. Du får vejledning i at anvende ægløsningstests, som kan hjælpe til at finde det helt rigtige tidspunkt til insemination. Vi sikrer os, at du ved præcist, hvad du skal gøre, når du har en positiv test.

Du kan komme alene til samtalen, men har du en partner, er det en god ide, at I begge deltager. Skal du have barn uden en partner, er du meget velkommen til at tage en god ven eller et familiemedlem med.

Til journalsamtalen møder du den samme jordemoder, som varetager inseminationen. På denne måde sikrer vi bedst muligt, at du føler dig tryg når inseminationen foretages.


Det er en god idé, at du inden den indledende samtale, laver en liste med alle dine spørgsmål, så du efterfølgende føler du er klar til selve inseminationen.

Læs vores Informationsmateriale


Skulle du efterfølgende have spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte os – telefonen er åben 365 dage om året. Ring til os på telefon 4242 8899 eller send en mail til birgit@jordemoder.dk


Det er en fordel, at du til den indledende samtale har læst vores informationsmateriale

Du kan vælge at have samtalen på vores klinik, eller over telefonen, hvis du bor længere væk.

Vi glæder os til at se dig