Kønsscanning

kønsscanning

En tidlig kønsscanning er vigtig for mange, da man gør sig mange forestillinger om sin nye rolle som forælder eller flerbarnsforælder, og prøver at danne billeder af, hvornår og hvordan den kommende tilværelse bliver med enten en dreng eller pige.

En tidlig kønsscanning giver dig mulighed for at sætte tankerne og drømmene yderligere i gang, så du kan glæde dig endnu mere til at møde din lille baby. Mange synes også det er rart at kende kønnet i forhold til navn og indkøb af udstyr og ting til baby.

Se desuden generel information om vores scanninger.

Ved alle kønsscanninger får du:

  • Vurdering af din babys trivsel og udvikling
  • Et sikkert svar. Vores kønsscanninger udføres med en sikkerhed på 99.99%
    (Hvis din baby ikke ligger optimalt til at vi kan fastslå kønnet, får du en ny kønsscanning – naturligvis uden beregning)
  • Printede billeder af baby
  • Scanning i 2D. Hvis muligt også 3D.

Hvornår foretages kønsscanning

Scanningen foretages fra uge 14+0 – du kan også godt få foretaget en scanning af køn senere i graviditeten – faktisk helt frem til fødslen. Så du kan allerede planlægge besøget i uge 710

Kønsscanning med flere børn

Ved scanning af tvillinger skal der afsættes ekstra tid, derfor er det vigtigt at oplyse at du venter tvillinger ved booking af tid.

Der er afsat ca. 30 minutter til kønsscanning af tvillinger – hvor ca. 15-20 min. vil være længden på scanningen

Tvillingescanninger tager længere tid, da vi skal scanne 2 børn. Derfor afsætter vi ekstra tid til kønsscanningen og prisen er derfor også derefter.

Praktisk information

Det kan være en god idé at ankomme med fyldt blære til en kønsscanning – så er det ofte nemmere at se kønnet, samt at få gode scanningsbilleder. Derudover behøver du ikke at forberede dig eller medbringe noget til kønsscanningen.