Kønsscanning

En kønsscanning er vigtig, da du gør dig mange forestillinger om din nye rolle som forælder eller flerbarnsforælder, og prøver at danne billeder af, hvordan jeres kommende tilværelse bliver med enten en dreng eller pige. 

En kønsscanning giver dig mulighed for at sætte tankerne og drømmene yderligere i gang, så du kan glæde dig endnu mere til at møde din lille baby. Mange synes også det er rart at kende kønnet i forhold til navn og indkøb af udstyr og ting til baby.

 

Hvornår foretages kønsscanning

Kønsscanning foretages fra uge 14+0 – du kan også godt få foretaget en kønsscanning senere i graviditeten. Senere i graviditeten er det også muligt at få foretaget en kønsscanning – faktisk helt frem til fødslen. 

 

Hvad koster en kønsscanning

Vores lille kønsscanning koster 450,-. Der er afsat 15 minutter til konsultationen og selve scanningen tager ca 10 minutter. 

I kønsscanningen indgår: 

  • En vurdering af din babys trivsel og udvikling
  • En kønsscanning fra uge 14+0
  • Et sikkert svar. Vores kønsscanninger udføres med en sikkerhed på 99.99%
  • En ny tid uden beregning – hvis der er den mindste tvivl på kønnet af barnet.
  • Printede billeder af baby
  • Scanning i 2D – hvis muligt scannes der også lidt 3D

 

Hvem må komme med

Hos os er alle velkomne til en kønsscanning. Du vælger helt selv, hvem du vil få foretaget kønsscanning i følgeskab med – foruden faderen, kan det være en oplevelse for veninder, bedsteforældre eller barnets søskende. 

 

Praktisk information

Det kan være en god idé at ankomme med fyldt blære – så er det ofte nemmere at se kønnet, samt at få gode scanningsbilleder. Derudover behøver du ikke at forberede dig eller medbringe noget til scanningen.

Alle sonografer hos Jordemoder.dk er uddannede via det danske sundhedssystem og har mange års erfaring fra svangreambulatorier.

Skulle du efter dit besøg på klinikken have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne jordemødre.

Vi har telefontid 365 dage om året fra kl. 7.30 – 22.00

Er det ikke muligt at finde en tid online til din scanning, så ring til klinikken på tlf. 4242 8899, og vi vil ofte kunne booke en tid til scanning på klinikken i Fredericia samme dag.

kønsscanning