Personale hos Jordemoder.dk

Her finder du information om os. Som jordemødre og fagpersoner er det vigtigt for os at du føler dig i trygge hænder, og oplever ubegrænsede muligheder for at stille alle de spørgsmål, der naturligt trænger sig på – både under men også efter dit besøg hos jordemoder.dk. Derfor giver vi dig mulighed for at læse mere om os.

om os

Om os – Birgit Thalwitzer, Jordemoder og Sonograf – indehaver

Har de første 13 år af mit jordemoderliv arbejdet på Kolding Sygehus på fødegangen og i svangreambulatoriet. Har sideløbende arbejdet en del som jordemodervikar i både
ind- og udland. Uddannet sonograf og certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til at foretage nakkefoldscanninger.

“Med klinikken Jordemoder.dk ser jeg mulighederne for at fordybe mig yderligere i mit fag, og udleve min drøm om at skabe optimale rammer for gravide”

om os

Om os – Linda Snedker, Jordemoder og sonograf

Uddannet Jordemoder januar 2009. Ansat ved Kolding Sygehus siden februar 2009. Jeg har været halvandet år i Aasiaat, Grønland fra januar 2013 til juli 2014. Har arbejdet med ultralydsscanning siden 2015.

“Jeg er helt utroligt fascineret af, hvor meget man kan se på en scanning, og det er helt enormt fantastisk at få lov at være en del af den oplevelse sammen med de vordende forældre….Jeg elsker at arbejde som scanningsjordemoder.”


om os

Om os – Malene Molhemi, Jordemoder og Sonograf

Malene Molhemi er uddannet jordemoder og sonograf, hun arbejder til daglig på sygehus Sønderjylland. Certificeret i diagnostiske scanninger hos Fetal Medicine Foundation London.

Malene glæder sig til at scanne Jeres skønne maver hos Jordemoder.dk

“Det at kunne give kommende forældre et kig til deres ufødte barn og opleve den stærke tilknytning der sker, gør hver eneste scanning til en unik oplevelse for mig. Mit arbejde er en gave i sig selv.”

om os

Om os – Anja Weichenthal – Jordemoder

Uddannet jordemoder i 2004. Har gennem årene arbejdet som jordemoder i Hamburg, København (Herlev), Sønderborg, Haderslev og aktuelt på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa.Varetager vagter på fødegangen, barselsklinikken (efterfødselssamtaler, vejledning i amning, PKU, hørescreening), ugentlig jordemoderkonsultation samt fødselsforberedelse.Uddannet Heilpraktiker i Tyskland, og har gennemført adskillige kurser i bl.a. akupunktur, massage, coaching, fødselshypnose, rebozo og spinning babies.

 

“Jeg brænder for at vejlede og hjælpe gravide og fødende gennem de glæder og udfordringer, graviditeten byder på.

Jeg glæder mig til at dele min viden med dig, og hjælpe dig med at finde glæde, styrke, ro og redskaber til din graviditet og fødsel.”

om os

Om os – Tina Arnbjørn, Sygeplejerske og Sonograf

Uddannet sonograf og scanner i svangreambulatoriet på Horsens Sygehus.
Har 25 års erfaring med ultralydsscanning af gravide og er certificeret i diagnostiske scanninger hos Fetal Medicine Foundation i London.
“Som sonograf med mange års erfaring har jeg set den teknologiske udvikling tage fart. 3D/4D scanning er fantastisk og betagende måde at give kommende forældre en enestående mulighed for at opleve deres ufødte barn”
om os

Om os – Susanne Kristensen, Jordemoder

Arbejder som jordemoder på fødegangen i Odense.
Har tidligere arbejdet i Kolding, Haderslev og Fredericia
og har således en bred erfaring fra små- såvel som store fødesteder.

”Kommende forældre bør have optimale rammer under graviditet, fødsel og barsel. Et af mine særlige interesseområder er fødsels- og forældreforberedelse, som kan ruste parret til at imødegå de udfordringer man støder på som vordende og ikke mindst nybagte forældre”
om os

Om os – Lone Nielsen, Massør

Uddannet idrætsmassør i 1999, speciale i graviditetsmassage siden 2010.Massage har en meget positiv virkning på gravide. Hvad enten man vælger at bruge den som et “pusterum” eller hvor man bare har brug for lidt wellness.  Massage kan afhjælpe et konkret problem som f.eks. bækkensmerter. Selvom man er gravid er det muligt at massere hele kroppen, også maven. Og hos os, kan man endda ligge på maven!
om os

Om os – Thomas Enghild, Administrator – indehaver

Når du kontakter os på klinikken vil det oftest være Thomas der besvarer dit opkald i første omgang.Thomas er gift med Birgit, der arbejder som jordemoder og sonograf på klinikkerne.

”Efter jeg selv blev far i November 2008 og har oplevet den fantastiske og spændende udvikling der sker før, under og efter fødslen har jeg fået endnu større forståelse for at gravide kan have akutte behov for at blive tilset af en jordemoder. Jeg tør derfor godt love, at jeg ALTID gør mit yderste for at hjælpe”
om os

Om os – Jeanette Larsen – Zoneterapeut

Jeanette Larsen er under uddannelse til zoneterapeut, færdig til august 2020.Zoneterapi til gravide er gavnligt på mange måder og samtidig give en følelse af ro og balance. Zoneterapi til gravide kan også forberede kroppen på fødslen, f.eks. gøre bækkenbunden mere fleksibel, og kan dermed gøre kroppen klar til fødslen.Mange gravide lider af graviditetskvalme. Det kan variere meget, hvor slem kvalmen er – i nogle tilfælde er den så slem, at det resulterer i en sygemelding. Zoneterapi kan afhjælpe din graviditetskvalme, så du igen kan genoptage dit arbejde, og vigtigst af alt nyde din graviditet.