Personale hos Jordemoder.dk

 

Som jordemødre og fagpersoner er det vigtigt for os at du føler dig i trygge hænder, og oplever ubegrænsede muligheder for at stille alle de spørgsmål, der naturligt trænger sig på – både under men også efter dit besøg hos jordemoder.dk.

Når du vælger Jordemoder.dk er du altid sikret at kunne få råd og vejledning hos en jordemoder efter dit besøg hos os – 365 dage om året

Med tilsammen 62 års scanningserfaring –  er du i trygge hænder hos os.

Birgit Thalwitzer, Jordemoder – indehaver

Har de første 13 år af mit jordemoderliv arbejdet på Kolding Sygehus på fødegangen og i svangreambulatoriet. Har sideløbende arbejdet en del som jordemodervikar i både
ind- og udland. Uddannet sonograf og certificeret hos Fetal Medicine Foundation i London til at foretage nakkefoldscanninger.

“Med klinikken Jordemoder.dk ser jeg mulighederne for at fordybe mig yderligere i mit fag, og udleve min drøm om at skabe optimale rammer for gravide”

Louise Hey, Jordemoder

Louise er uddannet jordemoder i 2008. Hun skanner i vores klinik i Odense 4 gange ugentligt og arbejder sideløbende på fødegangen på Odense Universitets Hospital (OUH).

“Det er fantastisk at få lov at hjælpe et barn til verden. Jeg nyder dog ligeså meget at følge jeres børn igennem graviditeten, blandt andet via skanninger. At vise jer forældre barnets ansigt, hører hjertelyden eller måske finde ud af om I skal have en dreng eller pige, det er livsbekræftende og meningsfyldt. Jeg har selv 3 små børn og jeg ved hvor meget det betyder at se dem, høre dem og mærke dem i løbet af graviditeten.” 

Malene Pharao, Jordemoder

Jordemoder i 2012 med klinisk erfaring fra Haderslev, Sønderborg, Hvidovre samt Grønland. Uddannet og certificeret via Fetal Medicine Foundation og med sonografuddannelse fra ultralydsklinikken på Hvidovre Hospital.

” Skønt at være tilbage efter endt uddannelse. Jeg glæder mig helt igennem til at scanne hver dag og give den fantastiske oplevelse til kommende forældre, som en scanning er”

Linda Snedker, Jordemoder og sonograf

Uddannet Jordemoder januar 2009. Ansat ved Kolding Sygehus siden februar 2009. 1 1/2 år i Aasiaat, Grønland fra januar 2013 til juli 2014. Har arbejdet med ultralydsscanning siden 2015.

“Jeg er helt utroligt fascineret af, hvor meget man kan se på en scanning, og det er helt enormt fantastisk at få lov at være en del af den oplevelse sammen med de vordende forældre….Jeg elsker at arbejde som scanningsjordemoder.”

Gitte Keller, Sygeplejerske

Uddannet sonograf og scanner i svangreambulatoriet på Horsens Sygehus.
Har 8 års erfaring med ultralydsscanning af gravide og er certificeret i diagnostiske scanninger hos Fetal Medicine Foundation i London.

“At scanne ufødte børn er et fantastisk arbejde, som jeg nyder hver dag. At kommende forældre kan opleve Deres ufødte barn, hvor der er godt tid og ro til scanningen er bare et ekstra plus i mit arbejde”

Tina Arnbjørn, Sygeplejerske

Uddannet sonograf og scanner i svangreambulatoriet på Horsens Sygehus.
Har 25 års erfaring med ultralydsscanning af gravide og er certificeret i diagnostiske scanninger hos Fetal Medicine Foundation i London.

“Som sonograf med mange års erfaring har jeg set den teknologiske udvikling tage fart. 3D/4D scanning er fantastisk og betagende måde at give kommende forældre en enestående mulighed for at opleve Deres ufødte barn”

Susanne Kristensen, Jordemoder

Arbejder som jordemoder på fødegangen i Odense.
Har tidligere arbejdet i Kolding, Haderslev og Fredericia
og har således en bred erfaring fra små- såvel som store fødesteder.

”Kommende forældre bør have optimale rammer under graviditet, fødsel og barsel. Et af mine særlige interesseområder er fødsels- og forældreforberedelse, som kan ruste parret til at imødegå de udfordringer man støder på som vordende og ikke mindst nybagte forældre”

Lone Nielsen, Massør

Uddannet idrætsmassør i 1999, speciale i graviditetsmassage siden 2010.

Massage har en meget positiv virkning på gravide. Hvad enten man vælger at bruge den som et “pusterum” eller hvor man bare har brug for lidt wellness.  Massage kan afhjælpe et konkret problem som f.eks. bækkensmerter. Selvom man er gravid er det muligt at massere hele kroppen, også maven. Og hos os, kan man endda ligge på maven!

Thomas Enghild, Administrator – indehaver

Når du kontakter os på klinikken vil det oftest være Thomas der besvarer dit opkald i første omgang.Thomas er gift med Birgit, der arbejder som jordemoder og sonograf på klinikkerne

”Efter jeg selv blev far i November 2008 og har oplevet den fantastiske og spændende udvikling der sker før, under og efter fødslen har jeg fået endnu større forståelse for at gravide kan have akutte behov for at blive tilset af en jordemoder. Jeg tør derfor godt love, at jeg ALTID gør mit yderste for at hjælpe”

Jeanette Nielsen – IT- support

Jeg er ansvarlige for den daglige drift af vores hjemmesider, Facebook samt alle IT faglige opgaver.