Etik og procedurer

 

Erfaring og tusindvis af timer bag scanneren……

På vores klinikker møder i udelukkende jordemødre og sygeplejersker med en specialuddannelse i ultralydsscanning af gravide via det danske sundhedsvæsen. Derudover følger vi løbende scanningskurser i ind-og udland for at sikre en konstant opdatering af vores faglige viden.

Jordemoder.dk tilbyder ultralydsscanning af jeres barn på et højt fagligt niveau. Det er meget vigtigt at vide, hvordan et barn ser ud i de forskellige uger i graviditeten, og hvad barnet skal kunne gøre i netop den uge, hvor man scanner. Dette kræver meget stor erfaring og uddannelse.

De bedste betingelser for at få gode optagelser er, at undersøgeren har meget stor rutine i at scanne.

Samtidig har vi afslappede omgivelser og god tid til at besvare spørgsmål, hvilket gør oplevelsen fuldendt for jer – og så er i naturligvis meget velkomne til at tage børn og pårørende med til scanningen.

 

Det er vores mål både at lave fantastiske billeder samtidig med en scanning på et højt fagligt niveau så i alle får en uforglemmelig oplevelse.

 

Finder vi i forbindelse med en scanning eventuelle afvigelser fra det normale, henviser vi dig til yderligere undersøgelse og scanning på dit hjemsygehus. Vi har en god kontakt til landets førende lægefaglige ekspertise på graviditetsscanninger.

Hos jordemoder.dk arbejder vi alle hver især med det vi brænder for. Derfor vil i uanset om i vælger scanning, insemination, jordemoderkonsultation, fødselsforberedelse eller graviditetsmassage altid møde professionelle, engagerede og motiverede fagpersoner.

 

Vi glæder os til at se jer!