Etik og procedurer

etik og procedurer

Vores etik og procedurer

På vores klinikker går vi op i etik og procedurer, intet er overladt til tilfældigheder. I vil som kunder udelukkende møde jordemødre og sygeplejersker med en specialuddannelse i ultralydsscanning af gravide via det danske sundhedsvæsen. Derudover følger vores personale løbende scanningskurser i ind-og udland for at sikre en konstant opdatering af vores faglige viden. Jordemoderfaget er et fag i konstant udvikling og vi har fingeren på pulsen.

Jordemoder.dk tilbyder ultralydsscanning af jeres barn på et højt fagligt niveau. Det er meget vigtigt at vide, hvordan et barn ser ud i de forskellige stadier i graviditeten, og hvad barnet bør kunne gøre, i netop den uge hvor man vælger at foretage scanningen. Alt dette kræver meget erfaring og uddannelse som opbygges over længere tid. Derfor har vi kun sonografer der er fortrolige med scanning. Ellers ville vi ikke kunne leve op til den etik og procedurer, som vi stræber efter.

De bedste forudsætninger for at få gode optagelser af barnet, er at undersøgeren har meget stor rutine i at scanne og har den nødvendige baggrundsviden. Evnerne hos vores jordemødre er afgørende for det gode resultat.

 

Etik og procedurer – kunden i centrum

Samtidig ved vi, at i som kunder skal være komfortable, derfor har vi afslappede omgivelser og god tid til at besvare spørgsmål, hvilket gør oplevelsen fuldkommen for jer som kunder –  derfor bestemmer kunden i høj grad forløbet og hvem der skal med til scanningen.

Skulle man være i den uheldige situation, at vi i forbindelse med en scanning  finder eventuelle afvigelser fra det normale, henviser vi dig til yderligere undersøgelse og scanning på dit sygehus. Vi har en god kontakt til landets førende lægefaglige ekspertise på graviditetsscanninger.

Hos jordemoder.dk arbejder vi alle – hver især – med det vi brænder for. Derfor vil i uanset om i vælger scanning, insemination, jordemoderkonsultation, massage eller andet, altid møde professionelle, engagerede og motiverede fagpersoner.

Det er den etik og procedurer vi arbejder efter.

Vi glæder os til at se jer!