Jordemoderydelser

jordemoderydelser

Hos jordemoder.dk tilbydes en lang række jordemoderydelser, der giver dig tryghed før graviditeten, gennem graviditeten og i barselstiden. Vi sætter høj faglighedførst, derfor har alle vores jordemødre en lang årrække professionel erfaring, så du kan føle dig i helt trygge hænder.

Hos jordemoder.dk tilbyder vi ikke kun ydelser, efter du er blevet gravid, men også ydelser der gør, at du kommer trygt på vej til en positiv graviditetstest. Vi tilbyder både follikelscanninger, der viser, hvornår i din cyklus du har ægløsning og derfor har mulighed for at blive gravid, men også insemination i rolige og trygge omgivelser.

Lige meget om du har brug for en ekstra jordemoderkonsultation til at vænne livet som gravid eller få snakket sidste fødselsoplevelse godt igennem. Eller om du har brug for skræddersyet privat fødselsforberedelse, for at blive klædt så godt på som muligt til den nært forstående fødsel og barselsperiode. Eller om du har brug for akupunktur og vejledning til at lindre din kvalme og opkast. Eller akupunktur og hindeløsning for at sætte skub i enden på den besværede graviditet, så er vi her for at hjælpe dig og finde præcis det du har brug for, for at gøre din graviditet og fødsel så tryg som muligt. Det var blot nogle af de mange jordemoderydelser vi tilbyder.

Vi er her også efter du har født. Fødslen er en stor præstation for kvindekroppen, som mange gange kan stor gavn af en efterfødselsmassage for at give kroppen den belønning, den har fortjent. Vi har også garvet jordemødre klar, hvis din amning ikke helt kører som smurt og du har brug for råd, vejledning og praktisk visning af hvordan din amning optimeres. Det er vigtigt at amningen kommer godt fra start, så der kan være behov for en tidlig ammevejledning, men der kan også opstå udfordringer hen ad vejen som kan være svære at løse selv.

Så uanset om du står før, i eller efter din graviditet, står vi klar.