Aabenraa

Bor du i fx Sønderborg eller Haderslev eller har du brug for en privat jordemoder i Aabenraa? Hvis du ikke endnu er gravid, men har et ønske herom, tilbyder vi journalsamtaler, follikelscanning og insemination til formålet.

Vi dækker et større område og tilbyder også mobil ammehjælp til Sønderborg og omegnen. 

For dig der allerede er gravid, udfører vi alle typer graviditetsscanninger, afhængig af dit aktuelle behov. Det kan være du ønsker at få kønnet at vide på din baby med en kønsscanning.

Det kan også være du frygter for en misdannelse hos babyen, oplever blødning eller mindre liv i graviditeten.

Det er vigtigt at du føler dig tryg i graviditeten. Er du blevet bekymret for om baby trives, eller graviditeten udvikler sig som den skal, kan det være en god ide at bestille en tryghedsscanning i Aabenraa.

En 2D scanning kan bl.a. give svar på hvor langt du er i graviditeten, om der er tvillinger, babys tilvækst og trivsel, moderkagens placering eller fosterstilling. Nogle ønsker blot at høre babys hjerte slå.

Hvis du gerne vil se mere af din baby, anbefaler vi 3D/4D scanning, hvor vi kommer helt tæt på baby i livmoderen, men billeder af skønne tykke kinder og små runde næser. En oplevelse for hele familien.

Har du brug for at få svar på risiko for kromosomfejl er NIPT-test også en mulighed i vores klinik i Aabenraa. En risikofri analysemetode, til at klarlægge risiko for bl.a. Downs syndrom.

Har du brug for at få bekræftet faderskabet er det også en mulighed. Bestemmelse af faderskabet kan gøres både i graviditeten samt efter fødslen med vores faderskabstest.

Med alle de forandringer som sker i kroppen under en graviditet, oplever mange ubehag f.eks. kvalme, muskelspændinger i kroppen, og nogle endda smerter.

Disse kan lindres med bl.a. graviditetsmassage og akupunktur. Vores dygtige massører holder til samme sted som vores jordemoder i Aabenraa, og de står står altid klar til at hjælpe dig.

Det er ikke usædvanligt at føle, at dagligdagen bliver vendt op og ned, som nybagte forældre. Der er mange ting at tænke på og gøre.

Etablering af amningen kan give udfordringer. Vi oplever på klinikken, at det kan være af stor betydning, at få den rette ammehjælp i tide. Vores erfarne jordemødre står altid kar til at hjælpe dig – også hvis du/I har brug for at få talt fødselsforløbet igennem ved en efterfødselssamtale. Vi bygger altid dit besøg op om, hvad du har behov for at tale om og få hjælp til, og vi tager os altid god tid.

Du kan finde en fabelagtigt privat jordemoder i Aabenraa ved Aabenraa Sundhedsklinik, kun en halv times kørsel fra Sønderborg. Der er gratis parkering lige ved døren. Der er handicapvenlig indgang i klinikken. 

Bemærk at vi kun modtager kontant og mobilepay på denne klinik. Du kan se vores priser her.

Mojn!

Jordemoder.dk i Aabenraa

aabenraa