Find os i vores jordemoderklinikker!

afdelinger - Find os i Fredericia, Odense, Aabenraa - klinikker

Find os i Fredericia, Odense og Aabenraa, hvor vi har vores jordemoderklinikker.
Er du i tvivl om hvorfor du skal vælge en privat jordemoder? Hvis ikke, finder du her en oversigt over, hvor du finder vores afdelinger.

Her kan du finde den klinik du ønsker at besøge. Vi har tre afdelinger beliggende i Region Syddanmark. Vores afdelinger ligger tæt på Lillebælt i Fredericia, i den fynske hovedstad Odense og i det sønderjyske Aabenraa.

Alle vores scanninger, jordemoderkonsultationer, graviditetsbehandlinger og samtaler, finder sted i alle vores tre afdelinger. Det er vores ambition hele tiden at kunne tilbyde det sidste nye inden for blandt andet 2d scanninger og ultralydsscanninger.

Hvilke betalingsmuligheder vi understøtter kan variere, men vi modtager kontanter og mobilepay på alle jordemoderklinikker. Information om betalingsmuligheder kan findes på klinikkernes individuelle undersider.

 

Vores jordemødre er fleksible og du kan derfor møde dem alle i vores tre jordemoderklinikker i Fredericia, Odense eller Aabenraa. Hvis du ønsker en bestemt jordemoder til scanning, så ring til os, når du booker en tid, så vi kan arrangere en tid hos lige præcis den jordemoder du ønsker.

Det er også muligt at få din egen jordemoder til fødslen. Vi lægger stor vægt på at gøre hver scanning og besøg hos os til en unik og personlig oplevelse – uanset hvilken afdeling du vælger.

 

Adresserne på vores jordemoderklinikker fremgår altid på vores side, og hver enkelt af vores klinikker har deres egen specifikke side med kort og parkeringsinformation. Her finder du også information om handicapvenlige indgange.

 

Hvis du har problemer med at finde os, er du altid velkommen til at ringe til os, for yderligere hjælp og vejledning. Vores administrations- og kontorafdeling er beliggende på samme adresse som vores klinik i Fredericia.

Vores medarbejdere deltager løbende i kurser og videreuddannelse på et område i rivende udvikling. Vores jordemoderklinikker understøtter derfor et udviklende, tæt og velfungerende samarbejde. Vores ambition er at skabe optimale rammer for alle gravide og fødende i vores klinikker.

Netop derfor har vi også meget fleksible telefon- og åbningstider. Telefonen er åben alle årets dage i tidsrummet 7.30 -22.00

 

Vi tilbyder også akut tider

Vi tilbyder også akut tid til scanning ved akut opståede problemer. Bemærk at vores akuttider typisk foregår i Fredericia klinikken.