Hvorfor Jordemoder.dk?

Hvorfor Jordemoder.dk? Fordi vi er alle specialiseret i Jeres kommende babys liv og udvikling i livmoderen, og glæder os over nu på 7. år at vise kommende forældre, alle de unikke udviklingstrin i den fantastiske periode graviditeten er. Vi lægger stor vægt på at gøre hver scanning til en unik og personlig oplevelse. Vi tager os god tid ved hver scanning og bestræber os på altid at yde vores optimale.

Hos Jordemoder.dk arbejder vi alle med det vi brænder for. Det er vores ambition hele tiden at kunne tilbyde det sidste nye inden for ultralydsscanninger. Vi deltager løbende i kurser og videreuddannelse på et område i rivende udvikling.

Vi er alle uddannede sonografer via det danske sundhedssystem og med en specialuddannelse i 3D scanninger og certificeret i diagnostiske scanninger hos Fetal Medicin Foundation i London. Dette sikrer scanninger af højeste kvalitet

For os er det vigtigt, at du selv kan følge med og får svar på alle de spørgsmål, som kan trænge sig på, når man venter barn. At du føler dig i professionelle og trygge hænder og samtidig får en oplevelse i form af klare billeder og optagelser af dit barn til at tage med hjem. Det er blant andet hvorfor jordemoder.dk er blevet til.

faq - hvorfor jordemoder.dk

Hvorfor Jordemoder.dk? – Hvad er ultralyd?

Ultralyd er lydbølger med en frekvens på over 20.000 Hz (svingninger pr. sek.) og kan ikke kan høres af det menneskelige øre.

Lydbølgerne sendes ud af scanneren, og afhængig af, hvad lydbølgerne rammer, sendes forskellige signaler tilbage. Disse signaler ”oversættes” til billeder af din baby, via scannerens computer. På den måde er du i stand til at se din baby og opleve livet i livmoderen.

Ultralydsscanning er i dag et vigtigt redskab i forbindelse med graviditet og har åbnet øjnene for muligheden for at følge børnenes udvikling og liv i livmoderen. Men ingen ultralydsscanning kan nogensinde blive 100% nøjagtig. Med andre ord er det ikke altid vi finder det vi undersøger for eller undersøger for det vi finder.

Når det i dag er muligt for os at lave billeder af dit ufødte barn i høj kvalitet med 3D, skyldes det en kombination af teknologi, kompetencer og ikke mindst de mange timer, vi har siddet med scannerhovedet på gravide maver gennem de sidste mange år. Erfaringen er et godt argument for, hvorfor jordemoder.dk er det rette valg af scanningsklinik.

scanning

Hvorfor Jordemoder.dk? – Er ultralyd farlig?

Brugen af ultralyd har meget stor bevågenhed, da det ikke vil være acceptabelt, hvis det udgjorde en risiko for barnet. I Danmark har vi anvendt ultralyd i mere end 35 år uden at der er påvist skadelige effekter ved brug af obstetrisk ultralyd.

Ved den almindelige 2D scanning sendes lydbølgerne lige ned i en række, på den måde kommer der et todimensionelt ultralydsbillede af din baby.

Ved 3D/4D scanningen sendes der en række af lydbølger i et sweep hen over babyen og der dannes derfor et bredere billede. Det er computeren, der genererer alt dette til de fantastiske billeder.

Vi bruger en scanner, der er udviklet af verdens førende eksperter i 3D og 4D teknologien. Det er en Voluson 730 PRO. Scanneren er designet af Porsche og specielt udviklet til blandt andet graviditetsscanninger og scanninger i 3D og 4D. Scanneren er tilsluttet en stor fladskærm, så I kan følge hele scanningssekvensen på tætteste hold. Det er blot en af de mange grunde til, hvorfor jordemoder.dk er et af de førende steder indenfor graviditetsscanninger.

Se også

Se også vores FAQ for svar på generelle spørgsmål

hvorfor jordemoder.dk scanning af livmoderhals