Privat Jordemoder

privat jordemoder

Hos Jordemoder.dk kan du få en privat jordemoder som sikrer sig, at både du og dit barn trives. Vi tilbyder undersøgelser og rådgivning og vi sikrer os at din graviditet forløber optimalt.

Graviditeten er en forberedelsestid til forældreskabet. Det har en stor betydning for både faren og moderens fremtidige liv. Der sker en lang række store fysiske ændringer hos moderen. Det er derfor en stor styrke at have sin egen jordemoder, som har tid til at gennemføre grundige undersøgelser, både af dit og af barnets helbred.

Et ufødt barn lever i en tæt forbindelse med moderen. Derfor kan stress og bekymringer hos moderen, påvirke graviditeten og barnet. Vi mener derfor det er vigtigt at du som gravid kan få den mængde scanninger og samtaler, som du har behov for, for at føle dig tryg. Vi skal have besvaret alle dine spørgsmål, så du kan få ro i tilværelsen, og så du ved at barnet har det godt.

Du bliver som udgangspunkt tilbudt en begrænset antal scanninger af det offentlige sundhedssystem, men vi ved at behovene er individuelle. Vi giver dig derfor muligheden for at gå til en privat jordemoder, hvor i sammen kan lægge en plan.

Mange kan også være nervøse over den kommende fødsel og har brug for mere tid med en jordemoder, for at mestre de nødvendige teknikker. En privat jordemoder kan fokusere udelukkende på dig og din læringskurve, og sørge for at du føler dig klar til kommende fødsel.