Scanning

Image

Ved du hvilke scanninger man får tilbud som gravid i Danmark?

I Danmark tilbydes i henhold til Sundhedsstyrelsens retningslinjer to scanninger i offentligt regi – en nakkefoldsscanning og en misdannelsesscanning. Det er bare ikke altid tilstrækkeligt for den gravide. Det kan være afgørende for den gravide at føle tryghed i sin graviditet, og hvis moren føler sig bekymret og stresset, påvirker det også barnet. Ligeledes vil et uroligt barn påvirke moderen, og der kan hermed skabes en uhensigtsmæssig vekselvirkning.

Hos Jordemoder.dk giver vi dig mulighed for at bryde den onde cirkel, og samtidig tilbyder vi rig mulighed for at følge barnets udvikling.

Jordemoder.dk er en autoriseret scanningsklinik, og det betyder at alle vores sonografer certificerede. Vi tilbyder vores kunder tider ved erfarne og kompetente sonografer.

Hvilke scanninger du har brug for, afhænger meget af din situation.

Hvis tryghed er den drivende faktor, så skal du få lavet den tryghedsscanning. Er der mistanke om et konkret problem, kan en anden type scanning blive relevant. Men en ting er den tryghed der følger med at få lavet en scanning, den anden er den glæde man kan opnå. Med en 3D/4D scanning kan du få en helt ny indsigt i livet i livmoderen og et smugkig på barnets udseende – en unik og uforglemmelig oplevelse for både far og mor.

Det er muligt for dig, at få sendt billeder og/eller video fra tryghedsscanning, kønsscanning, 3d scanning, vægtscanning uden yderligere omkostninger for dig. Filerne skal dog downloades indenfor en uge, da vi ikke opbevarer din data på længere sigt.

Hvis du er i tvivl om hvad du skal booke, er du altid velkommen til at kontakte os.

Efter dit besøg hos os, er du altid velkommen til at kontakte vores erfarne jordemødre, hvis der senere i graviditeten opstår spørgsmål. Telefonen er åben 365 dage om året. Det er den fordi du som kunde skal være tryg ved din graviditet og være 100% tilfreds med din situation.

Vidste du?

I lande som eksempelvis Tyskland, Frankrig og Spanien tilbydes gravide flere end to scanninger under graviditeten – især i den sidste del af graviditeten for at følge tilvæksten. Det giver en bedre tryghed og velvære for den gravide.