Barselsmassage

Kroppen er et fantastisk bygningsværk, og kvindekroppen er skabt til at kunne gennemgå en graviditet og fødsel og derefter lukke sig sammen igen. Det er meget naturligt at dette forløb giver nogle spændinger. Du har sandsynligvis dit nyfødte barn på armen, og enten ammer eller giver flaske, og dette sætter kroppen i nogle akavede og ubekvemme stillinger. Desuden kan det være svært at få en god nattesøvn, hvilket også kan resultere i ømme og spændte muskler.

Massagen giver øget blodgennemstrømning igennem kroppens væv. Det lindrer og afslapper spændte muskler i bækken, skuldre og nakke, hvorved smerte og stress enten mindskes eller fjernes. Massagen stimulerer et hvilesystem i kroppen, så på dette tidspunkt i livet, kan være understimuleret.

Dit lille barn er afhængig af dig, og det er både en stor glæde – men også krævende at tilfredsstille dit barns behov. Derfor er det også vigtigt at investere i sig selv. Barselsmassage kan give dig velvære og overskud, til bedre at tage vare på dit barn.

Det er en massage, hvor der som udgangspunkt fokuseres på at behandle lænd, ryg samt arme, nakke og skuldre. Det er nemlig særligt i de muskelgrupper, hvor spændinger og smerte fra graviditeten og fødsel, kan samle sig.

Vel barselsmassage kan du opnå øget velvære og en afslappethed der kan være kærkommen som ny mor. En barselsmassage kan lindre spændinger i muskler og mindske eventuelle hævelser dannet af væske i kroppen. Du kan også opleve at få øget bevægelighed og bedre nattesøvn.

Der er afsat cirka 45 min. til dit besøg.